Projectteam

Het projectteam van de Haagse Uitdaging is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Dit enthousiaste team is goed op elkaar ingespeeld en vastbesloten een groot succes te maken van de Haagse Uitdaging! Het projectteam is bereikbaar via info@haagseuitdaging.nl

IMG_0031Sandra de Jong
Sandra de Jong is onze manager en de enige betaalde kracht die de Haagse Uitdaging kent. Sandra heeft een eigen evenementenbureau ‘Sandra 4 Events‘ en is tevens bezig om de Uitdaging op te zetten in Voorschoten-Wassenaar. Kernwoorden: netwerker – verbinder – humor – enthousiast.


Anne-Brigit WopereisSchermafbeelding 2016-09-05 om 14.17.10
Anne-Brigit is sinds oktober 2015 als vrijwilliger verbonden aan de Haagse Uitdaging. Zij helpt ons als duizendpoot bij het registreren van alle uitdagingen en matches en het voorbereiden van bijeenkomsten. Ook zet Anne-Brigit haar kennis van video in om de Haagse Uitdaging meer zichtbaar te maken in Den Haag.


PiaPia Harder

Pia Harder staat met beide benen op de grond en is onze steun en toeverlaat voor allerlei ondersteunende werkzaamheden. Zonder Pia loopt het gewoon niet. Ze zet zich in vanuit haar functie bij Van Ameyde. Kernwoorden: doeltreffend – ondernemend – punctueel – nuchter.

aaeaaqaaaaaaaaa7aaaajde2owm0ndvmlwuzmditngfimi05mjkxltfjmtk0otzjyta0nqChelize Perez
Sinds oktober 2016 is Chelize betrokken bij de Haagse Uitdaging als coördinator van de spullenbank. Met veel enthousiasme zet zij zich in om uw oude spullen een tweede leven te geven bij één van de maatschappelijke organisaties in Den Haag.

OT DHU