Verwendag XXL

, 13 november 2017

De Haagse Uitdaging zet zich in voor gezinnen die leven in armoede tijdens de Verwendag XXL op woensdag 22 november 2017 van 14.00-18.00 in het Cars Jeans Stadion.

Uit recent onderzoek blijkt dat 8 tot 12 procent van de Nederlandse kinderen opgroeien in armoede. Ouders en kinderen hebben hierdoor moeite om aan het dagelijks leven vorm te geven en hebben geen ruimte voor leuke extra’s. Daarom hebben we besloten om deze gezinnen specifiek in het zonnetje te zetten

De Verwendag XXL

Met de Verwendag XXL willen wij circa 50 Haagse minimagezinnen een dag in het zonnetje zetten. We bieden hen een leuke Verwendag én perspectief. Met een metamorfose geven we hun zelfvertrouwen een boost en samen met leuke activiteiten en lekker eten maken we er een fantastische dag van. Daarnaast laten we hen kennismaken met laagdrempelige initiatieven die hen verder kunnen helpen en hen weer helpen richting een plekje midden in de samenleving.

Hoe kunt u helpen?

De Verwendag XXL zal op basis van volledige vrijwilligheid en donaties mogelijk worden gemaakt. Hier hebben wij u en/of uw netwerk voor nodig.

Om de dag tot een groot succes te maken, hebben wij het volgende nodig:

  • Kappers/stylistes
  • Give aways (goodie bag)
  • Kleding & schoenen
  • Artiesten & Entertainment
  • Intermediairs op het gebied van job coaching, financiën en vrijwilligerswerk

Doet uw bedrijf ook mee?

Heeft uw bedrijf ook interesse om als donateur of sponsor deel te nemen? Of wilt u eerst meer informatie van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@haagseuidtaging.nl of bel Sandra de Jong (manager Haagse Uitdaging) op (06) 146 267 58.