Matchmaker worden?

, 10 januari 2018

MatchmakerWil jij jouw netwerk delen met de Haagse Uitdaging? Vind je het leuk om verbindingen te leggen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Matchgroep vormt het hart van De Haagse Uitdaging en bestaat uit enthousiaste vrijwilligers, werkzaam in het plaatselijke bedrijfsleven. De Matchgroep daagt het plaatselijke bedrijfsleven uit om Maatschappelijk Betrokken Ondernemerschap in de praktijk te brengen.

Wat doen ze precies?
Aanvragen van stichtingen, verenigingen en buurtgroepen worden besproken tijdens een Matchgroep overleg. Zij dagen hun netwerk vervolgens uit de maatschappelijke organisaties verder te helpen. Als dit gelukt is noemen we dit een gerealiseerde match. De Matchgroep komt vier keer per jaar bijeen om de nieuw binnen gekomen aanvragen en ontwikkelingen te bespreken. Op dit moment zijn er 15 matchmakers actief voor de Haagse Uitdaging en zijn we op zoek naar uitbreiding van de groep.

Wie zoeken wij?
Iemand die zijn netwerk wil uitbreiden èn zijn netwerk wil inzetten om maatschappelijke organisaties in de eigen gemeente te ondersteunen. Gemiddeld vraagt deze rol een paar uur per maand.

Interesse om aan te sluiten of wil je meer weten? Mail dan naar e-mailadres info@haagseuitdaging.nl .